Over ons

De naam zegt het al: mondkapjes-expert.nl is dé expert in het verkopen van mondkapjes en mondmaskers. In 2019 zijn we onze verkoop van verschillende gestart via Bol.com. De vraag naar mondkapjes stijgt door de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Omdat we je beter willen kunnen helpen bij de aanschaf van een mondkapje, zijn we onze eigen webshop voor mondkapjes gestart. 

Wij zien niets liever dan tevreden en terugkerende klanten en werken hier dan ook hard aan via drie kernpunten:

  1. Mondkapjes van kwaliteit. Zo zijn al onze mondkapjes officieel FFP-gekeurd, CE-gekeurd en voldoen ze aan de EN 149:2001 normering.
  2. Een gebruiksvriendelijke winkelomgeving. Wij gebruiken moderne web-oplossingen voor een fijne en snelle winkelomgeving. Verder hebben wij uitgebreide betaalmogelijkheden en vermijden wij productspecifieke terminologie of leggen we deze uit.
  3. Een scherpe prijs. Hoe je het ook wendt of keert, de prijs speelt natuurlijk een grote rol voor de klanttevredenheid. Wij proberen dan ook scherp in te kopen bij de producent zelf, zodat wij die besparingen kunnen doorrekenen in onze prijzen.

Wat vind jij van jouw ervaring bij mondkapjes-expert.nl? Laat het ons weten via de contactpagina of via e-mail (info@mondkapjes-expert.nl).

De gegevens van mondkapjes-expert.nl

Officiële bedrijfsnaam: mondkapjes-expert (statutaire naam is VOF De Kok Ecommerce)
Adres: Sint Willibrordstraat 11a, 5056 HS, Berkel-Enschot, NL
BTW-nummer: NL860359931B01
KVK-nummer: 75678713
E-mailadres: info@mondkapjes-expert.nl