Verzending

Voor 17:00 besteld – dezelfde dag nog verzonden!

Wil je bij ons een mondkapje kopen? Goede keus! Wij leveren alleen van betrouwbare afkomst en doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken. Je kunt er daarom bij ons op rekenen dat we de verzending zo spoedig en verzorgd laten verlopen.

Verzending

Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van  € 50,-. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten € 3.95 ( € 6.95 voor België en Duitsland). 

Voor Nederland geldt: op een werkdag voor 17:00 uur besteld dezelfde dag verzonden via postNL. Over het algemeen is het dan de volgende werkdag bezorgd (voor België en Duitsland is het twee werkdagen). Wil je er zeker van zijn dat je jouw mondkapjes meteen in ontvangst kunt nemen? Je ontvangt na je bestelling een track & trace code, zodat je precies weet wanneer de bezorger langs komt.

Meer weten over onze wijze van verzending of wil je een aangepaste verzending, bijv. naar een pick-up point of komen ophalen? Stuur een mail naar info@mondkapjes-expert.nl. Ook in onze algemene voorwaarden kan je meer vinden over de levering van je bestelling.

Retourneren

Heb je je bedacht? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product en zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. 

We hechten veel waarde aan hygiëne. Daarom kan retourneren alleen als wij zeker weten dat de mondkapjes niet aan de buitenwereld zijn blootgesteld. Voor chirurgische mondkapjes type IIR betekent dit dat het zakje waarin de mondkapjes zitten verpakt ongeopend is. FFP2 / KN95 mondkapjes zijn individueel verpakt welke niet geopend dient te zijn.

Hoe kan je retourneren?

  • Stuur ons een e-mail (info@mondkapjes-expert.nl) om je retour aan te melden. Vermeld in je mail jouw naam, contactgegevens en ordernummer (optioneel: reden voor retour). Zo kunnen wij jouw retour alvast in behandeling nemen.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. 
  • Voorzie jouw verzending van jouw naam, contactgegevens en ordernummer, zodat we weten dat het van jou komt en we het snel kunnen verwerken.
  • De kosten voor retour van u thuis naar mondkapjes-expert.nl zijn voor eigen rekening.
  • Je kunt het versturen naar (let op: voor verzending dient eerst de retour aangemeld te worden):

Mondkapjes-expert
Sint Willibrordstraat 11A 
5056 HS Berkel-Enschot
Nederland

  • Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een bevestiging en we retourneren het aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retourzending (indien het product is ontvangen in die 14 dagen).
  • Je kan ook het modelformulier herroeping gebruiken om je retour aan te melden